Saturday, October 28, 2006

Farewell Dinner

perjantai 27.10.2006 klo 15.55

Tänään kävin ostamassa hajusteita, surffasin neljän delphiinin & hornetin kanssa ja illasta illallistan kämppisten & IH-asukkaiden kanssa puku päällä. Sattuu muuten samoille ajankohdille kuin YO-kunnan juhlat kotipuolessa, tosin sillä erotuksella että mun ollessa jo hyvää matkaa selviämässä Tampereella vasta kilistellään alkumaljoja. Sitä se on tää aikaeron ihanuus.

Viime viikosta uutta on lähinnä se, että päätin myydä lautani & märkäpukuni pois, en jaksa käydä vaivautumaan niiden roijaukseen kotiin. Nyt sitten kai jäänee Suomen rannikon valtaisat aallokot kokematta. Kyynel. Otanpa sitten vaikkapa yhden kookosmaidon enemmän Fijillä. Tai pari.

Sain myös viimeisteltyä harkkatöiden videot, kuten myös yhden loman koostefilmeistä. Löytynevät galleriasta, jos oikein osaat etsiä. Sieltä loppupäästä. Hyvä, kyllä se siitä *taputtaa päälaelle kuin koiraa*.

lauantai 28.10.2006 klo 12.12

Eilinen kirjoittelu keskeytyi yllättävän krikettimatsin & itse illallisen katkaistessa luovan kirjailijanpuuskani.

klo 14.12

Ja äskeinen sessio keskeytyi uima-allaskekkereiden takia, kutsuvat niitä Recovery-bileiksi, kaikilla on valkoiset paidat iskulauseineen päällä ja vesi roiskuu. Mä en oikein vaan bileissä viihtynyt, intensiivinen auringonpaiste ei juuri nyt oikein vaan sytytä. Söin rasvaisen sämpyläni, join mukin mehua ja tulin turvaan huoneeseeni. Tästä näkee ja kuulee ihan tarpeeksi, sekä pystyy noita liskoja huitelemaan maahockeymailalla. Seinät ei sentään kaadu niskaan. Vielä.

Tässä nyt sitten pitäisi seuraavaksi koepakata tavaroita, jotta voisi alkaa valmistautumaan siihen ylimääräisen roinan lähettämiseen kotiin. Valtaosa mennee pelastusarmeijalle/jakoon, mutta onhan täältä vähän jotain muistoja kotiinkin tuotava.

Illallinen eilen, joo. Ykköset ylle ja ruokailemaan, samanlainen tapahtuma se oli kuin tuo Commencement Dinner ekassa semesterissä. Vähän sellaista vuosijuhlafiilistä, tosin täällä pullo skumppaa pöytään maksaa $14. Anniskeluravintolasta, ei paha. Kirkkaita eivät myyneet pulloittain, mutta oli meillä senkin varalle suunitelma. Pienen tanssisession jälkeen mentiin piukassa olevalla bussilla keskustaan The Grand nimiseen kerhoon, jossa hetken aikaa pyörähdeltiin.

Grandissa valomerkin saapuessa kahden pintaan alettiin siirtyä toisiin pubeihin, mutta koska Customs ei ottanut enää ihmisiä sisään ja Brewery oli suljettu ajoissa pommiuhan takia, päädyttiin ottaan taksi kotiin. The End (tavallaan).

PS. Onnea TTYY, otin teille oluen. Ja toisenkin.

Tuesday, October 24, 2006

TJ 12

Otsikko kertoo kaiken. Ihan kuin olisi intissä taas. Tosin täällä on enemmän bikinityttöjä.