Wednesday, December 20, 2006

Crescent Head

tiistai, 19.12.2006 klo 23.00

Tänään kävin surffaamassa pari tuntia, söin lounasta rantakahvilassa, otin tunnin tirsat riippukeinussa ja kävin katselemassa auringonlaskua porealtaassa. Eipä oo paha rasti tää kyläpahanen, täällä voisi viettää pidempäänkin.

Newcastlesta tänne meni kolme ja puoli tuntia autolla, koukattiin Martin mukaan matkalta. Ralphin perhe omaa viisikymppiset vanhemmat sekä kolme lasta, jotka kaikki ovat jo omilla teillään maailmalla. Katen lisäksi perheeseen kuuluu isä Moray, äiti Mary, isosisko Carmen ja isoveli Aron. Talo on tällainen kovin miellyttävä kaksikerroksinen puutalo, jossa on tilaa temmeltää. Vaikka meitä perheen lisäksi täällä jouluna onkin kolme ylimääräistä, ei se menoa haittaa. Ja vaikka tila loppuisikin, niin varmasti naapurista löytyisi tyhjä punkka jossa kämpätä. Pikkukylän hienouksia.

Toivoin tuossa pari päivää sitten surffilautaa, näytti mulle tulleen joulu aikaiseen. Katen isällä on n. 10 erilaista lautaa varastossa joista valita, ja kaikki on mulla vapaassa käytössä. Talosta löytyy luonnollisesti myös netti sekä satelliittikanavat, perheen jäsenien seuraa unohtamatta. Kaupoille ja rannalle kävelee tästä sellaisen 5 minuttia, eikä sen kauemmaksi oikein kylästä pääsekään. Asukkaita täällä on joku parituhatta, joten meidät ulkopuoliset kylällä tuntuvat huomaavan. Hassu fiilis kun jengi katsoo kummeksuen että ketäs nää hemmot oikein on. Kaikki tuntee kaikki -ilmiö on täällä kukoistuksessaan.

Sunnuntaina käytiin juhlistamassa Katen kaverin Bonnien synttäreitä, oli barbequeta, cocktaileja ja kakkua. Melko mukava kaveriporukka Katella tuntuu täällä olevan, ja joulun aikanahan kaikki palaa kotikonnuilleen. Maanantai meni Martinin kanssa rannalla kirjaa lukien, Kate ja Andy huitelivat omilla teillään. Tänään käytiin porukalla Delicate Nobbyn alueella pyörähtämässä, mun oli aika testata taas taitojani aallokossa.

Ei se kovin kummoista ollut, lauta oli mun taidoille vähän turhan lyhyt ja merenkäynti liian hurjaa, mutta tulipahan taas taisteltua. Loppuviikoksi taidan ottaa käyttöön tuon monsterikokoisen 9'2'' malibun tuolta seinältä, sillä pitäisi aallon napsiminen luonnistua.

Säät on olleet viime päivät loistavat, aurinkoa kirkkaalta taivaalta. Loppuviikoksi lupasi vähän huonompaa, mutta ei se surffaamista estä :) Ja ainahan voin istua sisällä ja katsoa Discovery Chanelilta auringonpaistetta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home