Friday, December 15, 2006

Kotiasumista

perjantai, 15.12.2006 klo 19.15

Viikonloppu laskeutuu Newcastlen ylle. Olen Tessan ja Mitchin vieraana vietettyäni muutaman yön ison rahan YHA-hostellissa keskustassa. Surffikelit on olleet surkeat, ja kesän saapuessa keskustan rannat ovat epätodellisen ylikansoitettuja. Kaverin lautaa kykenisin lainaamaan ilmaiseksi, mutta en oikein tiedä kiinnostaako mua lähteä tappelemaan aalloista.

Dylan ja ruotsinpojat Sebastian ja Henrik YHA:ssa jo olivat paikkaa pystyssä pitämässä mun sinne tiistaina saapuessani. Tiistai-illasta kävin hostellin hintaan kuuluvan ilmaisen illallisen nauttimassa Finnegansissa, ja loppuillan vaihdoin poikien kanssa kuulumisia. Meinasivat kesän viettää Newcastlessa töitä tehden, majoitus hoituu hostellissa ilmaiseksi muutaman tunnin siivouksella päivittäin. Koulu jatkuu joskus helmikuussa, joten on pojilla aikaa Australian kesästä nauttia.

Keskiviikkona suuntasin yliopistolle muutaman juoksevan asian hoitamaan ja ilmaista nettiyhteyttä käyttämään koulun kirjastossa. Päivä menikin kirjastossa ja illasta oli vuorossa käydä vielä kerran Newcastlen yöelämää katselemassa. Hiemanpa karkasi lapasesta, kyllä me kotiin tultiin mutta torstai olikin sitten melko kamala. Ei se nyt elämäni pahin tutina ollut, mutta läheltä liippasi. Keskiviikkona tapasin Katen kaverin, Tessan, bussissa yliopistolle ja hän tarjosi majapaikkaa loppuviikoksi. Mikäs siinä.

Torstaina tutinoista selvittyäni vaihdoin tavarani uuteen kotiin, ja tässä olen nyt tähän asti hengaillut. Torstai-illasta käytiin Dylanin kanssa jouluostoksilla kaikkien muiden joulukärpäsen puremien kanssashoppailijoiden kanssa ja tänään kävin vielä toisessa kauppakeskuksessa viimeisiä tuliaisia katselemassa. Illat olen tutkinut TTY:n sivuja ja tehnyt suunnitelmia ensi vuoden opiskelujen suhteen, on aika ottaa itseä niskasta kiinni.

Ilmat on olleet ihan ok, tostai oli paahtavan kuuma ja tänään on ollut vähän pilvistä. Kate ja Andy tulivat viikonlopuksi kanssa tähän Tessalle kämppäämään, heillä oli jotain kekkereitä Newcastlessa tiedossa. Sunnuntain valjetessa ja ajokuntoisten selvittyä otetaan suunta kohti Crescent Headia, mutta siihen asti arvelin ottavani rauhallisesti telkkua katsellen ja netissä surffaillen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home