Wednesday, April 12, 2006

Surfing holiday

Tervemenoa ja tervetuloa. Koulunkäynti ja loma. Tästä se lähtee, sain kameran jo tänään vähän silmää iskemällä, joten nyt ei oo enää ylimääräistä painolastia. Aika vaihtaa boardshortsit jalkaan, aurinkorasvaa pintaan, raft-shirt päälle ja surffilauta kainaloon.

Suunnitelma on seuraava:

Ei sitä oikein oo. Tai no sen verran että pakataan kamamme, surffilaudat, teltta&makuualustat Timon autoon, pistetään hyvää musaa soimaan ja otetaan rento asento. Ajetaan tästä pohjoiseen rantoja pitkin ja pysähdytään siellä missä näyttää olevan hyvä meno.

Lonely Planetin avulla haistellaan hyvän oloiset paikat, ehkä käydään vähän sisämaassakin katsomassa jos siellä törmäisi harrasteisiin ja lopulta päädytään Gold Coastille Surfers Paradiseen toisen Timon huostaan. Aikaa kaksi ja puoli viikkoa. Takaisin tullaan kun tuntuu siltä, millonhan ne alkaisi kaipailla luennoilla jos jäädään sille tiellemme..?

Tervetuloa auringonpaiste!

PS. Kuvissa lisätty Surfestien parhaimmisto.

Tuesday, April 11, 2006

Lomaa odotellessa

Alkuviikossa ei juuri mitään uutta. Viimeisiä luentoja viedään, huomisaamuna vielä yksi ja sitten aika siirtyä vapaalle. Tosin liikkeelle Newcastlesta lähdetään vasta torstaina iltapäivästä, kun arvelin lainata kunnon digikameran reissuun mukaan jotta saan kunnon taidekuvia kurssiani varten.

Maanantaina ei oikeestaan tapahtunut mitään, tänään kävin autoani näyttämässä korjaajasedälle. Ei mitään vakavaa, joten turvallista sillä on ajella. Kaikenlaista pientä korjattavaa riittää, mutta pitää niitä katsella sitten lomien jälkeen. Kun Timon autolla ollaan liikkeelle lähdössä kuitenkin. Sain myös surffilautaan tarran viimein värkättyä, kultaseni on nyt valmiina ankaraan lomailuun.

Katie muutti myös tänään tupaan, nyt on taas 5 vs 5 tilanne asunnossa. Pirtsakka aussityttö, oli vähän jotain ongelmia ollut alkuun muuton kanssa. Asui noissa pienemmissä International Housen kämpissä ensin, mutta halusi vähän aktionia ekalle opiskeluvuodelleen. Ja sitähän 420 riittää. Kirjoittelen joskus myöhemmin hänestä vähän tarinaa, kunhan nyt ensin tutustuu hetken aikaa.

Yhteistiloissa on tuparit, äsken oli Simpsons-maratooni telkkarissa, nyt vaan juodaan kaljaa. Liitynpä seuraan.

Sunday, April 09, 2006

Urheilujuhlaa

Tänään nukuin pitkään, kävin pelaamassa futista ja tein enkun esseen. Mukavan rento päivä siis. Futiksessa tuli selkään 3-1, mutta olipa mukavaa pelata. Ja kun tuomarikin antoi vielä pelata eikä viheltänyt kaikkia kamppailutilanteita pois, niin aina parempi.

Futiksesta muuten vielä, että ottavat näistä peleistä katsojilta maksun. Munkin piti oikeesti kaivaa pelaajakortti esiin että pääsin stadionille, muuten olisi viisi dollaria pitänyt pulittaa. Ja kuulemma yhtä tasoa korkeammassa sarjassa maksavat pelaajille palkkaa. Muutenkin homma melko ammattimaisen oloista, meilläkin on oma hieroja. Aikamoista.

Ocean Theme Party

Käytiin aamulla katsomassa Surfesteja, aika mitäänsanomattomat aallot oli tänään. Kuuluttaja jaksoi kyllä hehkuttaa "magnifient moves", mutta eipä toi mun silmään niin ihmeellistä ollut. Joten se hommahan kääntyi sitten auringon jumalan palvonnaksi.

Makaamiseen ja rantapimuihin kyllästyttyämme suuntasimme kohti kampusta, pieni pihvilounas ja muutaman tunnin unet palloon. Melkein virkeänä oli sitten aika ottaa iltaolut siinä muiden seurassa, mutta kun ei oikein ollut fiilistä niin annoin muiden lähteä kärvistelemään busseissa ja jäin itse kämpille hengailemaan hetkeksi.

Alkoholin vaikutuksen laskeuduttua nappasin avaimet mukaani ja suuntasin porvarillisesti autolla keskustaan. Eipähän tarvinnut jäädä busseja venailemaan. Keskustassa oli Surfestien kunniaksi järkänneet meriteemabileet, oli merikarhua, seireeniä ja poseidonia liikkeellä. Itse en tällä kertaa jaksanut panostaa, kun en oikein muutenkaan hirveästi menossa ollut mukana.

Jokusen tanssilavalla suoritetun bileliikkeen jälkeen suuntasin rannalle, tarkoituksenani ottaa yökuvia majakkaniemestä ja aalloista. Siis sitä koulukurssia varten. Siellä menikin sitten parisen tuntia ja lopulta tuloksiini tyytyväisenä köröttelin onnellisena kohti kotia.

Huomenna olisi surffauksessa finaalit, mutta taidan jättää väliin kun on tuo futispelikin. Nukun pitkään, käyn pelaamassa, teen enkun esitelmän ja alan valmistautua pääsiäislomaan.

2006-04-8
11.0,22.0,0
17.5,45,0,SW,4
19.9,38,0,SW,6