Wednesday, August 09, 2006

Census-form

Auto alkaa olla kuosissa, huomenna viimeinen silaus ja voilá. Kyllä siinä sellanen reilu viikko vierähtikin, mutta nyt kehtaa ajella. Tosin vielä pitäisi saada rekisteröinnistä läpi, vielä hetken verran pidetään sormia ristissä. Enhän mä sille muuta osannut tehdä kuin öljyjä vaihtaa ja vähän (tai oikeestaan aika perkeleesti) ulkokuorta pakkeloida & spraymaaleilla koristella, mutta mitäs pienistä.

Tajusin muuten tässä että en oo reiluun viikkoon surffannut, todella anteeksi antamatonta. Pitänee siis tästä kohta petrata, jospa vaikka torstai-perjantai-akselilla kokeilisi taas. Tosin jos sattuu nättiä ilmaa, niin voisi golffiakin vaihteeksi kokeilla. Löytyi nyt kaverikin joka kuulemma on pelannut enemmänkin ja jolta löytyisi välineet. Kiitos Josh kaikesta. Enää puuttuu aurinko.

Vettä on satanut taas tasaiseen tahtiin, sellaisia päivän parin selkeitä jaksoja aina välillä sattuu. Viikonlopun futispelissä saatiin viimein kunnon mutakelipeli, kumma kun eivät kenttää tulleet sulkemaan kesken pelin. Voitettiin, 4-6 oli lopputulos. Melkosta hulabaloota.

Vähän ollaan Katien kanssa salsattu, käyty porukalla vihreissä ja punaisissa bileissä, ollaan myös ehditty käydä kuuntelemassa asuntoloiden välistä julkista puhumista (oli happy hour Bar on the Hillissä) ja sitten täytetty Census formeja. Sen dedis oli tänään, joten sen täyttelin tuossa joutessani. Kyseessähän on paikallinen Tilastokeskus, keräävät tietoa yhden illan aikaisesta Austraalian mantereella olevista ihmisistä. Jokaisen ihmisolennon pitäisi täyttää lomake, riippumatta mistä on kotoisin.

Eivät nuo aussit taida paljoa kakkaa nakata tuosta formista, mutta onhan se tärkeetä tietää paljonko olen ansainnut viimeisen viikon aikana tai olenko hoitanut palkatta lapsia viimeisen kuukauden aikana. Oli siinä pientä historia-arvoakin, 99 vuoden päästä ne julkistaa mun mieltäkutkuttavat vastaukset julkiseen katseluun, joten pitäkääpä tuo mielessä. Hyvää kannattaa odottaa.

Harkkatyötkin on hyvässä vaiheessa, ensi viikolla pitäisi kuvata ekaa musavideota. Tänään käytiin tutustumassa ja ensi kosketus ottamassa koulun editointivälineistöön. Oli muuten melkoset pelit ja vehkeet. Viimeistä huutoa olevat tuplaprosessori Applet niillä siellä huusi parilla valtavalla monitorilla, mistä mä saan tommoset kotiin? Tai edes TTY:lle, jossa voisi "harkkatöitä" editoida. Noita koppeja saa muuten käyttää omiinkin projekteihin jos vaan vapaata aikaa löytyy, joten pitääpä tässä katsella jos jotain pientä saisi puuhasteltua.

Lainanikin sain viimein haettua, katsoos nyt paljonko sieltä rahaa pyrähtää. Sitten vielä tilisiirto aussitilille ja onkin aika alkaa tilailla lentolippuja. Ja se rekisteröintikin pitäisi maksaa. Sekä asuntolan vuokra hoitaa alta pois. Onneksi edes olut täällä on halpaa.

2006-08-8
4.0,19.4,1.6
10.5,66,0,NW,4
18.4,36,0,SE,4