Monday, January 16, 2006

Pari viikkoa vielä

Juu-u, lähtö lähenee.

Läksiäiset pidetty, hauskaa oli, lahjojakin tuli. Mainittakoon oma koti austraalian maille (linnunpönttö), kumihanskat, liukuvoide & pimeässä loistavat kondomit lampaiden (?) käsittelyyn ja suomiverkkarit. Melko kahjoja kavereita. Seuraava ongelma on ujuttaa "koti" lentokoneeseen, pitäisi kuulemma todistaa että se on käynyt down underissa. Eiköhän ne mua terroristien kätyrinä pidä, polttopullo sisällä ja tappoväline kattona. Kuvat tulee näkyviin kunhan saan tuon kuvapalvelimen hommattua.

Vielä pitäisi sohva myydä ja kamat roudata turvaan kotikotiin. Viikon päästä tiistaina olisi tarkoitus tampereen tomut sutia jaloista ja käydä vielä joutsenossa viimeiset fiilikset hakemassa. Tavaroita olen tässä vähäkerrassaan siroitellut ympäri tamperetta kavereilleni.

Niin, ja asuntokin on varmistunut, kampuksella sitä tulee sitten asusteltua vuoden verran. Vähän tyyristähän tuo oli, 380e/kk, tosin siinä on 5 ateriaa/vko sisällytettynä. Saas nyt sitten katsoa paljonko tuota tulee käytettyä, jotenkin tuntuu ongelmalliselta ajatuksena olla samaan aikaan päivästä arkipäivisin syömässä... Kai se terveelliset elämäntavat saisi tuosta sitten sen "buustin"

Menomatkaa varten pitäisi vielä hostellit varata ja joitain muita pikku käytännön asioita hoidella, mutta muuten tämä alkaa olla tässä. Viimeisen tentin kävin tuossa muutama tunti sitten suorittamassa, eli tästä tämä hengailuelämä alkaa.

Tuntuupa kummalliselta. 11 päivää and counting.