Friday, August 04, 2006

Kiitos ja anteeksi

Pahoittelen aikajatkumossa tapahtunutta vääristymää, blogini on ollut päivittämättä aivan liian pitkään. Syynä autoremppa ja miehen jatkuva laiskuus. Taas. Jos ei nappaa, voi vaihtaa blogia, vaikkapa Rauhaa ja vapautta voipi auttaa asiassa. Se sentään puhuu asiaa.

Autolla on tosissaan tiedossa rekisteröinti tuossa parin viikon päästä, joten maanantaina aloitin kunnostuksen. Onpahan projekti. Kun yhden reiän paikkaa, niin löytyy toinen. No mutta, tuleepahan syvällisempi suhde automobiiliin siinä projektin edistyessä. Jos tän viikon aikana saisi toteutettua loppuun.

Kuukausikin vaihtui. Samalla tuli tehtyä suunnitelmia kotiinpaluun suhteen. Kyllä taitaa jäädä jenkit tällä reissulla käymättä, aivan liian kallis olisi se reissu. Sen sijaan voisin pari kuukautta käydä noita Tyynenmeren atolleja katselemassa ja tulla takas ausseihin viettään jouluaattoa. Ja uusi vuosi, täältä tullaan suomi.

Viime päivistä nyt ei kovasti ole kerrottavaa, Autonomy Day oli surkeat festarit. Kovasti ne yritti, mutta ei vetänyt vertoja edes Joutsenon paikalliselle Ahvenlampi-rokille. Ja mitäs se jengi välittäisi, kun kännissä ne oli kuitenkin. No, nätit T-paidat saatiin. Kaiken kielsivät, ja jengi oli heidän mielestä liian päissään koko ajan. Onneksi eivät ole nähneet suomalaisia festareita nämä paikalliset viranomaiset. Viikonloppuna ei pelattu asuntolakisoja, ne on vasta kolmen viikon päästä. Ja joo, kyllä noista eurooppalaisista jokunen osaa pelatakin. Yksi kaveri mm. pelasi ennen tänne tuloa Saksan liigassa (ei bundes) jos ei nyt ihan ammatikseen, niin rahasta kuitenkin.

Kyllä me tässä vähän on välissä biletettykin, opiskeluja hoidettu ja auringossa paistateltu, mutta se on niin peruskamaa etten jaksa vaivautua. Tän viikon tavoitteena on saada auto rekisteriin uudestaan ja kirjoittaa pari dokkaria. Musiikkivideota ja dokumenttiprojektia pitäisi kuvata jossain vaiheessa loppuvuotta, mutta eipä niistä enempää.

Nyt nukun ja huomenna pakkeloin autoa. Nätti kuin sika pienenä.

2006-08-3
3.7,18.4,0
10.2,66,1,Calm
16.6,44,2,SE,4