Monday, August 14, 2006

Futiksen taikaa

Tää viikko olikin futiksen aikaa. Tiistaista lähtien tuli pelattua joka päivä, huipentuen tän päiväiseen sunnuntai-futikseen. 3 peliä, 30 minsan puoliajat ja porottavan kuuma aurinkoinen päivä. Nyt sitten koskeekin joka paikkaan. Mutta oli se sen arvoista, pitkästä aikaa International House kaappasi futiskruunun intercollegie tournamentissa.

Laina tuli, tosin ihan vielä ei ole aussitilille saapunut, varmaan huomenissa tipahtaa. Ja olihan se Kelan neitoset sen kahtia jakaneet, elikkäs sain sitten lainaa puolet siitä mitä odotin. Sehän nyt mutkistaa suunnitelmia loppupäässä semesteriä melkoisesti, mutta murehditaan sitä myöhemmin. Tällä hetkellä on taas rahaa, ja se on ainut mikä merkkaa.

Torstaina oli iltapeli futiksessa, vähän takkiimme otimme mutta eipä se meinaa. Perjantaina käytiin katsomassa rugbya, Newcastlen ylpeys Knights otti yhteen Sydneyläisen Manly Sea Eaglesien kanssa. Newien pojat hävisi pelin 14-16, mutta tunnelma oli katossa. Energy Australia stadion oli loppuunmyyty, 25 105 katsojaa oli paikan päälle saapunut. Eipä taida samoihin lukuihin suomalainen futis yltää. Hullu maa penkkiurheilun suhteen, pakko myöntää.

Perjantaina myös kävin katsastuttamassa autoani, neljännessä paikassa kaveri suostui edes vilkaisemaan autoa. Muut väittivät mun käden jälkeni olevan liian rujoa. No, onneksi puolalaisiin voi aina luottaa. Pitäkööt muut tunkkinsa, kirjaimellisesti. Enhän mä sitä ihan vielä läpi saanut, turvavyö pitää vaihtaa ja yksi reikä korjata, mutta muuten tuntui kelpaavan. Reikä on jo paikattu, turvavyön saan keskiviikkona. Johan se onkin aika, lauantaina menee rekisteri umpeen. Taidanpa korkata oluen kun saan homman kuntoon, samalla pääsen eroon remppaparrasta.

Perjantaina käytiin sitten vielä vähän yökerhoilemassa, lauantaina voitettiin futispeli. Niin, ja sitten lauantai-illasta pelattiin juomapeliä nimeltä Edward Nelikäsi. Säännöt on simppelit, sun käsiin teipataan 4 isoa (800ml) olutpulloa jesseteippiä hyväksikäyttäen, ja pullot pitää tuhota ennenkuin pääset niistä eroon. Simppeliä, eikös juu?

Tehtävän suoritettuani käytiin sitten iltaa viettämässä keskustassa (vaihteeksi) ja takaisin tultiin yön vikoilla busseilla. Kun vielä yksi leffa katseltiin pikkutunneilla, olikin kuuden aikoihin aamulla aika ottaa vähän unta palloon ennen herätystä kympiltä futiskarkeloihin.

Nyt tosissaan koskee, ja tuntuisi vielä pieni flunssakin iskevän salakavalasti takavasemmalta. Vuokran käyn maksamassa konttorien avautuessa huomenna, sen maksuaika meni umpeen perjantaina. Ylihuomenna käydään kuvaamassa vähän bändiä ja huomenna taidan vaan ottaa rauhallisesti ja kuroa umpeen opiskelussa syntynyttä rakoa.

2006-08-14
6.2,21.7,0
12.4,65,1,NW,4
21.2,20,0,NW,4